Fraktsamarbeid

Hvorfor bruke Fraktsamarbeid?

Fraktsamarbeid er en nytenkende nettside hvor samarbeid mellom transportfirma gjør at dere vil tjene mer og få en enklere hverdag. Her kan dere nemlig selv lage avtaler og samarbeide – og beholde pengene selv – og ikke miste de i store gebyrer, avgifter og kompliserte systemer.Vi tar ingen prosenter eller provisjon av avtalen, og det er ingen skjulte kostnader.Det koster kun 790 kr. pr. mnd. for en firmakonto.Da får du tilgang til alt på nettsiden og de nødvendige verktøy for å skape samarbeide. Vi ønsker at Transportfirma skal beholde fortjenesten selv – og ikke tape de på avgifter og gebyrer.
Bli en del av et nytt samarbeid for frakt du også. Jo flere vi er, jo bedre fungere samarbeidet.

Eksempel 1:

Larsen Transport i Trondheim har 2 paller med varer som skal fra Trondheim til Oslo om 2 dager. Av forskjellige grunner (f.eks. sykdom, problemer med bilen, tidspress) kan de ikke frakte varene. Larsen Transport benytter da Fraktsamarbeid, og kan her enkelt skrive hva de ønsker hjelp til. Alle firma på Fraktsamarbeid kan lese denne beskjed, og kontakte Larsen Transport om de har mulighet til å hjelpe. Prisen og det praktiske avtaler Larsen Transport med det andre selskap, uten gebyrer og ekstra kostnader. Enkelt og oversiktlig – og både Larsen Transport og det andre selskap beholder fortjenesten selv.

Eksempel 2:

Olsen Transport i Fredrikstad har varer som skal til Hamar, og de kjører om 3 dager. De har ledig plass i bilen, og skriver dette på Fraktsamarbeid. Dersom et annet firma også har varer som skal samme vei (og som de av ulike grunner ikke selv an frakte), kan de kontakte Olsen Transport og lage en avtale. Prisen og det praktiske avtaler Olsen Transport med det andre selskap, uten gebyrer og ekstra kostnader. Enkelt og oversiktlig – og både Olsen Transport og det andre selskap beholder fortjenesten selv. 

Scroll to Top