Fraktsamarbeid

Personvern

Fraktsamarbeid behandler dine personopplysninger korrekt og sikkert. Når du bestiller et abonnement trenger vi firmanavn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne gjennomføre bestillingen, utstede faktura og kontakte deg angående eventuelle forhold i bestillingen. Vi er lovpålagt å oppbevare personopplysningene i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering. Vi selger aldri dine personopplysninger til en tredjepart. Vi beholder dine personopplysninger så lenge det er et løpende firmaabonnement på Fraktsamarbeid. Når abonnementet avsluttes, så sletter vi personopplysningene, med mindre vi i henhold til lov er pliktige til fortsatt å ta vare på opplysningene. 

Hos oss kan du betale med både VISA og Mastercard. Det er alle profesjonelle og seriøse aktører som står for betalingsløsningen. Fraktsamarbeid har ikke tilgang til betalingsinformasjonen du oppgir fra ditt betalingskort.

I henhold til lover om personvern har du rett til å etterspørre hvilken informasjon vi har lagret om deg, og få denne endret eller slettet. Dersom det er aktuelt kan du ta kontakt med daglig leder Odd Pettersen på kontakt@fraktsamarbeid.no

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler på nettstedet. En informasjonskapsel er en kort tekstfil som legges i din nettlesers internminne når du besøker en nettside. Vi bruker informasjonskapsler for å bedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen på nettstedet, samt å lage statistikk over bruken på nettstedet. De fleste nettlesere er automatisk innstilt på å akseptere dette, men du kan selv velge å endre innstillingene, slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Mer informasjon om det finner du her. 

Ulempen med å deaktivere informasjonskapsler er at nettstedet ikke vil fungere som det skal. 

Her er de informasjonskapslene som benyttes på vårt nettsted:

Google Adwords: Det lagres en informasjonskapsel for markedsføring og optimalisering på Google.

Google Analytics: Det lagres en informasjonskapsel for å innsamle statistikk på nettstedet. 

Facebook: Det lagres en informasjonskapsel for å innsamle statistikk og til markedsføring.

 

Scroll to Top